Activitats Destacades

Cicle ...I MÉS VISIONS DE GRÈCIA

 
Cicle de conferències ...I MÉS VISIONS DE GRÈCIA
 
En la represa d’activitats de la nostra Associació hem trobat oportú de presentar un programa eclèctic que, d’una banda, ens recordi a tots, ja des del mateix títol, la primera etapa, curulla d’afortunades aportacions, i, alhora, mostri camins nous i propostes engrescadores en l’inesgotable àmbit de la literatura i la cultura neogregues.

Ens era un deure, que ara complirem amb el màxim goig, de retre un homenatge a la memòria de Carles Miralles, que tantes vegades com li ho vam demanar va acceptar de contribuir amb el seu saber i la seva sensibilitat als nostres cicles.

Dos autors, Kostas Kariotakis i Nikos Khuliaràs, ens permetran de situar-nos a un i altre extrems del segle xx: una perspectiva que sens dubte projectarà una llum de comprensió sobre el complex desenvolupament de la literatura grega en uns temps crucials.

A uns altres extrems, els de la Mediterrània, ens portarà el fenomen fascinador dels combats poètics. I, encara en l'pambit del folklore, tindrem ocasió, també, que la poesia i la música populars se'ns facin presència viva.

Confiem que trobareu atractiu aquest cicle. Serà un goig poder-vos-hi retrobar.


Totes les conferències tindran lloc a les 18:30h