Formes, poemas musicals

Autor: Miquel Pujol

Formes, poemas musicals

Barcelona, gener 2008

Núm: 31

Format: 14 x 20 cm

88 pàgines

Idiomes: Català i Castellà

Descarregar versió en PDF

Exposició i recital musicopoètic celebrats el mes d’octubre de 2006 a la Residència d’Investigadors CSIC-Generalitat de Catalunya

La Residència d’Investigadors CSIC-Generalitat de Catalunya té com a tasca primordial el foment de la cultura científica i, a la vegada, esdevenir un centre de trobada per facilitar el diàleg entre Ciència i Cultura, en totes les seves formesi manifestacions.

Tot assumint en pròpia persona els objectius dels creadors —mirar i veure, escoltar i entendre, dialogar i enriquir-se—, el violoncel·lista, compositor, musicòleg i escultor Miquel Pujol, amb la proposta «Formes, poemes musicals», va encaixar des del primer moment en l’afany permanent de la Residència d’Investigadors d’afavorir l’extensió del coneixement i de la reflexió creativa.

El mestre Pujol crea un diàleg innovador i a la vegada fertilitzant entre poesia i música, que fa que les obres d’artistes com Concha Ibáñez, Josep M. Subirachs, Amèlia Riera, Carme Riera, Josep Guinovart, Monserrat Farré, Elvira Fustero, Clemente Ochoa i Montserrat Gudiol esdevinguin veritables poemes musicals.

La Residència d’Investigadors va auspiciar la mostra de Miquel Pujol —que comptà amb la lectura de poemes per part de Carles Duarte i l’actuació de Pepe Hevia— per tal que la seva obra, que es troba en museus d’arreu del món i en colleccions particulars, fomenti i esperoni a tothom per anar més enllà en la creativitat més ferma i innovadora.

 

Per a sol·licitar aquesta publicació a ho podeu fer a :

 

CALENDARI D'ACTIVITATS

Activitats pròpies
Activitats externes

EN DIRECTE!

Podeu seguir les nostres conferències en streaming

LES NOSTRES CONFERÈNCIES

Visita el nostre canal de YouTube

LA NOSTRA IMATGE

Música per a la Ciència

El Mestre Joan Guinjoan ha col•laborat amb la Residència d’Investigadors...
...
Desenvolupament web: WEBfine
Fem servir cookies pròpies i de tercers, per analitzar els seus hàbits de navegació. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | més detalls