5 Visions de gravat per a un poeta

des del 15/10/2013 fins al 20/10/2013
Exhibició
Lloc: Sala d'Exposicions
Traducció simultánia: No
5 Visions de gravat per a un poeta

5 Visions de gravat per a un poeta

Luisa García-Muro, Paloma González, Concha Ibáñez, Anna Rabal i Carmen Riera. Aquestes Cinc Visions de Gravat han estat dedicades a un poeta, narrador, escultor i també gravador, Andrés Javier Vila. Va influir en aquesta decisió, entre altres circumstàncies, el fet que, xilè de naixement, hagués trobat entre nosaltres el seu assentament definitiu, establint relacions entranyables amb escriptors i artistes plàstics catalans i adoptant també el català com a llengua pròpia. Les cinc artistes van decidir partir com a tema per als seus gravats d'una sèrie d'escultures metàl·liques d'Andrés Javier Vila sobre la lluna i en un dels poemes dedicat també a la lluna (“sembrada de curva y redondez / eres asombro y mujer”), i desenvolupar cadascuna d'elles de diferent manera, d'acord amb l'esperit i trets formals de les seves plàstiques.

 

Cinc visions de gravat que uneixen, a la seva qualitat plàstica, el caràcter que ténen d’evocació de l’obra d’Andrés Javier Villa, per la seva creativitat literària i artística.

 JOSÉ  CORREDOR-MATHEOS

 

Horari:

 

Dimecres a Divendres: 17h a 20h
Dissabte: 11h a 14h y 17h a 20h
Diumenge: 11h a 14h

 

 


Cicle: 5 Visions de gravat per a un poeta


Organitzat per: Residència d'Investigadors




CALENDARI D'ACTIVITATS

Activitats pròpies
Activitats externes

EN DIRECTE!

Podeu seguir les nostres conferències en streaming

LES NOSTRES CONFERÈNCIES

Visita el nostre canal de YouTube

LA NOSTRA IMATGE

Música per a la Ciència

El Mestre Joan Guinjoan ha col•laborat amb la Residència d’Investigadors...
...
Desenvolupament web: WEBfine
Fem servir cookies pròpies i de tercers, per analitzar els seus hàbits de navegació. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | més detalls