GENT GRAN, GENT PRODUCTIVA: CAP A UN ENVELLIMENT PRODUCTIU

08/02/2012
Conferència
Lloc: Amfiteatre
Horari: 16:00
Idiomes: Català, Castellà
Traducció simultánia: No
En el marc de l’Any Europeu de l’envelliment actiu i de la solidaritat entre generacions, la finalitat d’aquesta jornada és plantejar el canvi que s’albira cada cop més sobre el paper de la gent gran tot cercant noves propostes que obrint horitzons a partir del pressupòsit del canvi de paradigma sobre el paper de la gent gran en la nostra societat.

PROGRAMA
PRIMERA PART

INAUGURACIÓ: Hble. Sra. JOANA ORTEGA, Vicepresidenta del Govern.Departament de Governació i Relacions Institucionals (Generalitat de Catalunya).
Aportació de persones grans al benestar social i a la família. RAMON TERRASSA – Secretari de Família. Departament de Benestar Social i Família (Generalitat de Catalunya).
Aportació de persones grans a la societat. LLUÍS INGLADA RENAU, Director de Territori, Infraestructures i Transport. Institut Cerdà.
Primer debat


SEGONA PART
PANELL D’EXPERTS

Experiències d’acompanyament professional i empresarial. JAIME MARSAL COLL, President de Voluntaris en Assessoria Empresarial (VAE).
Activitats de voluntaris i suport familiar. ANTONI SANSALVADÓ TRIBÓ, President del Patronat de la Fundació Banc dels Aliments i VIOLANT CERVERA i GÒDIA, Directora General d’Acció Cívica i Comunitària. Departament de Benestar Social i Família (Generalitat de Catalunya).
Responsabilitats a empreses, a càrrecs públics, a organitzacions i entitats. Visió econòmica. XAVIER LÓPEZ GARCÍA. Director General d’Economia Social i Cooperativa i Treball Autònom. Departament d’Empresa i Ocupació (Generalitat de Catalunya).

Segon debat


Cicle: Ciència i envelliment - VI


Organitzat per: Residència d'Investigadors CSIC - Generalitat de Catalunya i Federació d'Associacions de gent gran de Catalunya (fatec)




CALENDARI D'ACTIVITATS

Activitats pròpies
Activitats externes

EN DIRECTE!

Podeu seguir les nostres conferències en streaming

LES NOSTRES CONFERÈNCIES

Visita el nostre canal de YouTube

LA NOSTRA IMATGE

Música per a la Ciència

El Mestre Joan Guinjoan ha col•laborat amb la Residència d’Investigadors...
...
Desenvolupament web: WEBfine
Fem servir cookies pròpies i de tercers, per analitzar els seus hàbits de navegació. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | més detalls