Intel·ligència Artificial: Avenços i Desafiaments

06/06/2016
Conferència
Per a: Ramon López de Mántaras (IIIA-CSIC)
Lloc: Sala d'Actes
Horari: 18:30
Traducció simultánia: No
Intel·ligència Artificial: Avenços i Desafiaments

La conferència farà un repàs de l’estat de l’art de la Inteŀligència Artificial i es veuran quines són les principals dificultats per assolir el que es coneix com a “Inteŀligència artificial forta”, és a dir inteŀligència artificial igual o superior a la humana. En particular, la xerrada es centrarà en la dificultat de dotar les màquines amb coneixements de sentit comú i en el paper fonamental que juga la corporeïtat a l’hora de desenvolupar inteŀligència. També s’argumentarà que l’anomenada “singularitat tecnològica”, que darrerament ha tingut molt ressò mediàtic i que suposa que les màquines ens superaran en inteŀligència no només no arribarà en un termini de 25 o 30 anys com profetitzen alguns sinó que molt possiblement no arribarà mai.


Cicle: DILLUNS DE CIÈNCIA: L'avui i el demà de la intel·ligència artificial


Organitzat per: Residència d'Investigadors, Delegació a Catalunya CSIC, Institut d'Investigació en Intel·ligència Artificial (IIIA-CSIC)




CALENDARI D'ACTIVITATS

Activitats pròpies
Activitats externes

EN DIRECTE!

Podeu seguir les nostres conferències en streaming

LES NOSTRES CONFERÈNCIES

Visita el nostre canal de YouTube

LA NOSTRA IMATGE

Música per a la Ciència

El Mestre Joan Guinjoan ha col•laborat amb la Residència d’Investigadors...
...
Desenvolupament web: WEBfine
Fem servir cookies pròpies i de tercers, per analitzar els seus hàbits de navegació. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | més detalls