Per què som diferents els centres CERCA?

18/02/2015
Conferència
Per a: Dr. Joan Guinovart, Institut de Recerca Biomèdica – (IRB Barcelona) & Dr. Lluis Rovira, Centres de Recerca de Catalunya – (CERCA)
Lloc: Sala d'Actes
Horari: 19:00
Traducció simultánia: No
Per què som diferents els centres CERCA?

Joan Guinovart, director de l’Institut de Recerca Biomèdica, i Lluís Rovira, director dels centres CERCA, faran una presentació conjunta en forma de diàleg sobre les principals qüestions tractades en les avaluacions dels centres CERCA, com ara el nivell de la producció científica dels centres, la captació de projectes europeus, els ajuts ERC, l’activitat de transferència de tecnologia dels diferents centres, el reclutament d’investigadors exceŀlents, la divulgació científica, etc. Aquesta conferència, oberta al públic, no es farà tan sols en clau de passat, dels darrers 3-4 anys dels centres CERCA, sinó que s’estendrà a una estimació de com cada un d’aquests eixos es pot extrapolar als propers anys. La visió del sistema de centres, puntualitzada per la visió d’un institut individual, permetrà debatre, planificar i proposar recomanacions estratègiques. 


Cicle: Cracks de la Recerca per fabricar el futur - 1


Organitzat per: Residència d'Investigadors, CSIC - Generalitat de Catalunya i Centres de Recerca de Catalunya (CERCA)




CALENDARI D'ACTIVITATS

Activitats pròpies
Activitats externes

EN DIRECTE!

Podeu seguir les nostres conferències en streaming

LES NOSTRES CONFERÈNCIES

Visita el nostre canal de YouTube

LA NOSTRA IMATGE

Música per a la Ciència

El Mestre Joan Guinjoan ha col•laborat amb la Residència d’Investigadors...
...
Desenvolupament web: WEBfine
Fem servir cookies pròpies i de tercers, per analitzar els seus hàbits de navegació. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | més detalls