Presentació de la biografia d'Enric Granados

04/07/2016
Conferència
Per a: Walter Clark, Patricia Caicedo, Eugenia Serra, directora de la Biblioteca de Catalunya, Albert Bardolet, responsable del área de música de la Generalitat, Yolanda Guasch, directora de la Editorial Boileau y Carlota Garriga de la Acadèmia Marshall.
Lloc: Sala d'Actes
Horari: 12:00
Traducció simultánia: No
Presentació de la biografia d'Enric Granados

Com a part de les celebracions que el Barcelona Festival of Song organitza per celebrar el centenari de la mort del compositor català Enric Granados, el 4 de juliol es presentarà la versió espanyola de la biografia d'Enric Granados titulada, Granados, el poeta del piano.

El llibre escrit pel Dr. Walter Clark, musicòleg i professor de la Universitat de Califòrnia reconegut com el major expert en Granados de l'actualitat, va ser publicat en la seva versió anglesa per Oxford University Press en 2010 i finalment es presentarà en la seva versió espanyola aquest any, en traducció de la soprano i musicòloga Dra. Patricia Caicedo. El llibre és publicat per l'Editorial Boileau de Barcelona.


Cicle: 12 Barcelona Festival of Song 2016


Organitzat per: Mundoarts. Col.labora: Residència d'Investigadors, Obra Social "laCaixa", Biblioteca de Catalunya, Generalitat de Catalunya Departament de Cultura, e.y.e.catalunya, Ajuntament de Barcelona




CALENDARI D'ACTIVITATS

Activitats pròpies
Activitats externes

EN DIRECTE!

Podeu seguir les nostres conferències en streaming

LES NOSTRES CONFERÈNCIES

Visita el nostre canal de YouTube

LA NOSTRA IMATGE

Música per a la Ciència

El Mestre Joan Guinjoan ha col•laborat amb la Residència d’Investigadors...
...
Desenvolupament web: WEBfine
Fem servir cookies pròpies i de tercers, per analitzar els seus hàbits de navegació. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | més detalls