ALIMENTS FUNCIONALS: Tendències del Segle XXI o Coneixement Tradicional?

14/11/2018
Conferència
Per a: Airy Gras, departament de Biodiversitat (IBB)
Lloc: Amfiteatre
Horari: 19:00
ALIMENTS FUNCIONALS: Tendències del Segle XXI o Coneixement Tradicional?

Per a més informació:
http://setmanaciencia.fundaciorecerca.cat/frontend/detall_activitat.asp?ID=1940

Al llarg dels darrers anys, paraules com aliments funcionals, nutricèutics o superfoods han entrat dins del nostre vocabulari habitual, però no és un concepte nou. Els estudis etnobotànics realitzats en el territori de llengua catalana i d'altres àrees demostren que es tracta d'un coneixement tradicional i no d'una idea nova. Vine a descobrir quins són els aliments funcionals fruit del coneixement tradicional del nostre territori. En acabar la xerrada en farem un tast! 

Xerrada (amb refrigeri) a càrrec d’Airy Gras, investigadora de l’Institut Botànic de Barcelona dedicada als estudis de flora etnobotànica, horts familiars i plantes alimentàries silvestres. 


Organitzat per:

Institut Botànic de Barcelona Institut Botànic de Barcelona




CALENDARI D'ACTIVITATS

Activitats pròpies
Activitats externes

EN DIRECTE!

Podeu seguir les nostres conferències en streaming

LES NOSTRES CONFERÈNCIES

Visita el nostre canal de YouTube

LA NOSTRA IMATGE

Música per a la Ciència

El Mestre Joan Guinjoan ha col•laborat amb la Residència d’Investigadors...
...
Desenvolupament web: WEBfine
Fem servir cookies pròpies i de tercers, per analitzar els seus hàbits de navegació. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | més detalls