El viatge del camp a la tassa del cafè. En aquest viatge es rebutjava de manera tradicional més del 90% de la cirera. D'aquest viatge es parla al llibre Què sabem de? El cafè. Amb aquest text contextualitzem i expliquem coneixements científics, en un llenguatge assequible a tothom, en aquest camp perquè la societat tingui accés als beneficis que podem obtenir de donar una segona vida a aquest producte tan apreciat i quotidià de manera global. Parlem de cafè i els seus derivats amb S, de saludable, sostenible, saborós i amb acceptació social.
Currículum Vitae
Dra. M. Dolores del Castillo
Llicenciada en Bioquímica i doctora en Ciència i Tecnologia dels Aliments. És investigadora científica del CSIC amb destinació a l'Institut de Recerca en Ciències de l'Alimentació (CIAL, CSIC-UAM) i cap del grup Biociència d'Aliments. La seva línia fonamental de recerca és Nutrició, Salut i Sostenibilitat. Ha realitzat una important tasca de recerca i formació de personal tècnic i universitari en aquesta temàtica de gran rellevància present i futur. Ha rebut la medalla Margarita Salas el 2023 per la seva tasca de formació de personal investigador.
Presencial + Streaming
Consejo Superior de Investigaciones Científicas - CSIC
Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació