Immunonutrició

Cicle: Què sabem de...? Dilluns de Ciència

11/11/2024
Conferència
Per a: Dra. Ascensión Marcos Sánchez
Lloc: Amfiteatre
Horari: 18:00
Immunonutrició

La Immunonutrició és una àrea de coneixement emergent i transversal que estudia les interaccions entre la nutrició, el sistema immunitari i la microbiota, així com tots els sistemes, mecanismes i factors d’estil de vida involucrats per preservar la salut, prevenint el desenvolupament de malalties no transmissibles i infeccions, tots ells relacionades amb la immuno -inflamació.

Currículum Vitae

Pionera al camp de la Immunonutrició . Professora de recerca del CSIC. Actual Presidenta de la International Society for Immunonutrition (ISIN). Past-President de la Federació Espanyola de Societats de Nutrició, Alimentació i Dietètica (FESNAD), i de la Federation of European Nutrition Societies (FENS). Tresorera Societat Espanyola de Nutrició (SEÑ), Vocal Assumptes Institucionals Societat Espanyola de Microbiota, Probiòtics i Prebiòtics ( SEMiPyP ). Acadèmica de Número de la Reial Acadèmia Nacional de Farmàcia. Acadèmica de Número Electa de la Reial Acadèmia de Farmàcia de Catalunya. Professora Honorífica de la Universitat Complutense de Madrid pel Departament d'Immunologia de la Facultat de Medicina i del Departament de Nutrició i Ciències de l'Alimentació de la Facultat de Farmàcia. 100 projectes, 600 publicacions. Premis més prestigiosos: Contribució a l'estudi de la Nutrició i Immunologia ( Nutritional Immunology International Group-1997), Institut Danone (2014), Medalla del Consell General de Col·legis Oficials de Farmacèutics (CGCOF 2018), Contribució a la Ciència com a Dona Científica (CGCOF-2021), “Dona Científica Sènior a l'Àmbit de Física i la Salut a Nivell Internacional, Nacional i Regional (Projecte d'Innovació Docent de la Universitat Castella-la Manxa-2021), Personalitat Farmacèutica en Nutrició (CGCOF-2022). Índex H: 54. Sexenis: 6 Trams Aprovats: 1985-1990, 1991-1996, 1997-2002, 2003-2008, 2009-2014, 2015-2020.

Presencial (C/Hospital, 64) + Streaming

 


Organitzat per:

Consejo Superior de Investigaciones Científicas - CSIC Consejo Superior de Investigaciones Científicas - CSIC

Residència d'Investigadors Residència d'Investigadors




CALENDARI D'ACTIVITATS

Activitats pròpies
Activitats externes

EN DIRECTE!

Podeu seguir les nostres conferències en streaming

LES NOSTRES CONFERÈNCIES

Visita el nostre canal de YouTube

LA NOSTRA IMATGE

Música per a la Ciència

El Mestre Joan Guinjoan ha col•laborat amb la Residència d’Investigadors...
...
Desenvolupament web: WEBfine
Fem servir cookies pròpies i de tercers, per analitzar els seus hàbits de navegació. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | més detalls