Innovació i Transferència del Coneixement a l’IRI

27/01/2014
Conferència
Per a: Prof. Dr. Alberto Sanfeliu, Director de l’Institut de Robòtica i Informàtica Industrial (IRI) i Catedràtic de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)
Lloc: Sala d'Actes
Horari: 18:30
Traducció simultánia: No
Innovació i Transferència del Coneixement a l’IRI

La robòtica a poc a poc s’està ficant en les nostres vides. Abans només es veia en les indústries, però ara està entrant a les nostres cases, edificis i ciutats, i se’n fa ús en qualsevol àmbit, des de la producció industrial fins a l’ajuda a les persones per assistir-les i cooperar-hi en la realització de tasques quotidianes (feina, oci, ajuda mèdica...). La robòtica és una àrea interdisciplinària on es combinen ciència i tecnologia, recerca i innovació, i el seu desenvolupament té un impacte directe en la societat. En aquesta presentació es tractarà dels avenços en recerca, innovació i transferència del coneixement en robòtica a l’IRI i es mostraran els resultats dels projectes que duem a terme.


Cicle: VIIIè Desafiaments del S.XXI. La Veu dels Descobriments: descobrir,innovar,transferir el coneixement


Organitzat per: Residència d'Investigadors




CALENDARI D'ACTIVITATS

Activitats pròpies
Activitats externes

EN DIRECTE!

Podeu seguir les nostres conferències en streaming

LES NOSTRES CONFERÈNCIES

Visita el nostre canal de YouTube

LA NOSTRA IMATGE

Música per a la Ciència

El Mestre Joan Guinjoan ha col•laborat amb la Residència d’Investigadors...
...
Desenvolupament web: WEBfine
Fem servir cookies pròpies i de tercers, per analitzar els seus hàbits de navegació. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | més detalls