"La gran pirámide, clave secreta del pasado"

15/04/2015
Conferència
Per a: Dr. Arquitecto Miquel Pérez-Sánchez, presentat pels Drs. Gabriel Ferraté Pascual -Dr. Enginyer, Exrector de la UPC i de la UOC- i Ferran Sagarra Trias -Dr. Arquitecte i Exdirector de la ETSAB (UPC)
Lloc: Sala d'Actes
Horari: 18:00
Traducció simultánia: No
"La gran pirámide, clave secreta del pasado"

La conferència, que coincideix amb la publicació del llibre de Miquel Pérez-Sánchez La Gran Pirámide, clave secreta del pasado, té com a objetiu divulgar el coneixement sobre els avenços científics —matemàtics, geomètrics, astronòmics, geodesics…— que van permetre a la civilització de l’Antic Egipte la realització d’obres tant importants como la Gran Piràmide de Khufu (Keops) fa més de 4.500 anys. A la conferència es presentaran els principals descobriments duts a terme sobre aquest monument al llarg dels darrers 12 anys que, entre altres, inclouen la reconstrucció informàtica exacta de la seva forma original com també la seva posterior anàlisi que aportarà dades científiques, fins avui desconegudes.
 


Cicle: "La gran pirámide, clave secreta del pasado"


Organitzat per: Residència d'Investigadors, CSIC - Generalitat de Catalunya




CALENDARI D'ACTIVITATS

Activitats pròpies
Activitats externes

EN DIRECTE!

Podeu seguir les nostres conferències en streaming

LES NOSTRES CONFERÈNCIES

Visita el nostre canal de YouTube

LA NOSTRA IMATGE

Música per a la Ciència

El Mestre Joan Guinjoan ha col•laborat amb la Residència d’Investigadors...
...
Desenvolupament web: WEBfine
Fem servir cookies pròpies i de tercers, per analitzar els seus hàbits de navegació. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | més detalls