Què sabem de... la ciència i la cuina

Cicle: Què sabem de...? Dilluns de Ciència

12/11/2024
Conferència
Per a: Dra. Marta Miguel Castro (CSIC)
Lloc: Amfiteatre
Horari: 18:00
Què sabem de... la ciència i la cuina

Durant la xerrada farem un breu repàs del coneixement científic i els avenços tecnològics que estan darrere de les tècniques culinàries utilitzades per a l'elaboració i/o preparació dels aliments, explicarem la base científica i la relació amb diferents aspectes de la nostra evolució i la nostra història passada , present i futura.

imagen_charla_ciencia_y_cocina

Currículum Vitae

Llicenciada en Ciències Biològiques per la Universitat Complutense de Madrid i Doctora per la Universitat Autònoma de Madrid amb menció de Doctor Europeu. Investigadora científica a l'Institut de Recerca en Ciències de l'Alimentació del CSIC on lidera el grup de recerca Bioactive Gastronomy. Cofundadora de la spin-off iLike Food Innovation SL

Presencial (C/Hospital, 64) + Streaming

Activitat dins de la Setmana de la Ciència #SC24CAT


Vídeos

La ciència i la cuina

La ciència i la cuina

Dra. Marta Miguel Castro (CSIC)


Organitzat per:

Consejo Superior de Investigaciones Científicas - CSIC Consejo Superior de Investigaciones Científicas - CSIC

Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació

Residència d'Investigadors Residència d'Investigadors




CALENDARI D'ACTIVITATS

Activitats pròpies
Activitats externes

EN DIRECTE!

Podeu seguir les nostres conferències en streaming

LES NOSTRES CONFERÈNCIES

Visita el nostre canal de YouTube

LA NOSTRA IMATGE

Música per a la Ciència

El Mestre Joan Guinjoan ha col•laborat amb la Residència d’Investigadors...
...
Desenvolupament web: WEBfine
Fem servir cookies pròpies i de tercers, per analitzar els seus hàbits de navegació. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | més detalls