Què sabem de... la ciència i la cuina

Cicle: Què sabem de...? Dilluns de Ciència

12/11/2024
Conferència
Per a: Dra. Marta Miguel Castro (CSIC)
Lloc: Amfiteatre
Horari: 18:00
Què sabem de... la ciència i la cuina

Durant la xerrada farem un breu repàs del coneixement científic i els avenços tecnològics que estan darrere de les tècniques culinàries utilitzades per a l'elaboració i/o preparació dels aliments, explicarem la base científica i la relació amb diferents aspectes de la nostra evolució i la nostra història passada , present i futura.

imagen_charla_ciencia_y_cocina

Currículum Vitae

Llicenciada en Ciències Biològiques per la Universitat Complutense de Madrid i Doctora per la Universitat Autònoma de Madrid amb menció de Doctor Europeu. Investigadora científica a l'Institut de Recerca en Ciències de l'Alimentació del CSIC on lidera el grup de recerca Bioactive Gastronomy. Cofundadora de la spin-off iLike Food Innovation SL

Presencial (C/Hospital, 64) + Streaming

Activitat dins de la Setmana de la Ciència #SC24CAT


Vídeos

La ciència i la cuina

La ciència i la cuina

Dra. Marta Miguel Castro (CSIC)


Organitzat per:

Consejo Superior de Investigaciones Científicas - CSIC Consejo Superior de Investigaciones Científicas - CSIC

Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació

Residència d'Investigadors Residència d'Investigadors




CALENDARI D'ACTIVITATS

Activitats pròpies
Activitats externes

LES NOSTRES CONFERÈNCIES

Visita el nostre canal de YouTube

LA NOSTRA IMATGE

Música per a la Ciència

El Mestre Joan Guinjoan ha col•laborat amb la Residència d’Investigadors...
...
Desenvolupament web: WEBfine
Fem servir cookies pròpies i de tercers, per analitzar els seus hàbits de navegació. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | més detalls