La necessitat del desenvolupament professional de l’investigador en el si de l’empresa

04/02/2014
Conferència
Per a: Manuel Cermeron (Director General de Aqualogy)
Lloc: Sala d'Actes
Horari: 18:30
Traducció simultánia: No
La necessitat del desenvolupament professional de l’investigador en el si de l’empresa

A la societat del coneixement cada cop es fa més evident que la sostenibilitat d’una empresa passa per la capacitat d’afegir a la seva oferta de valor, de manera ràpida i eficient solucions diferencials que donin resposta a necessitats noves o existents, és a dir, desenvolupar de manera sostenible avantatges competitives.
El tret més significatiu que diferencia el moment actual de qualsevol altre passat és la velocitat a la que succeeixen les coses, és a dir, a la celeritat amb la que canvia l’entorn i sense cap mena de dubte el procés de generació de coneixement no és aliè a aquesta dinàmica. En aquest escenari, velocitat i coneixement són bàsic per la supervivència i continuïtat del projecte empresarial i és fa del tot imprescindible implementar noves ‘interfícies’ d’intercanvi per tal de facilitar el procés de transformació del coneixement en un nou producte, tecnologia o servei. El catalitzador d’aquest procés és, sense cap mena de dubte, el talent, és a dir, les persones. Perfils de professionals amb gran profunditat de coneixement i rigor científic que permetin disminuir la incertesa davant d’una nova oportunitat vinculada a un nou coneixement i a la vegada donin una visió de mercat, capaços de connectar coses aparentment inconnexes, seran claus per poder transformar la innovació, en una eina de desenvolupament de negoci, garantint així la sostenibilitat a futur de l’activitat.
 


Cicle: VIIIè Desafiaments del S.XXI. La Veu dels Descobriments: descobrir,innovar,transferir el coneixement


Organitzat per: Residència d'Investigadors




CALENDARI D'ACTIVITATS

Activitats pròpies
Activitats externes

EN DIRECTE!

Podeu seguir les nostres conferències en streaming

LES NOSTRES CONFERÈNCIES

Visita el nostre canal de YouTube

LA NOSTRA IMATGE

Música per a la Ciència

El Mestre Joan Guinjoan ha col•laborat amb la Residència d’Investigadors...
...
Desenvolupament web: WEBfine
Fem servir cookies pròpies i de tercers, per analitzar els seus hàbits de navegació. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | més detalls